Loading...
 
Article image
Ανοιχτή Εκδήλωση: Οι Ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα - Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, Κιλκίς
31 Mar 2019
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων ενημέρωσης του κοινού για τα ρευματικά νοσήματα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στο Επιμελητήριο Κιλκίς με θέμα ''Οι Ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα''. Την εκδήλωση πλαισίωσαν με εισηγήσεις τους Ιατρός Γεν. Ιατρικής, Εκπρόσωπος   της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ρευματοπαθών ΄΄Ρευμαζήν΄΄ και  ιατρός Ρευματολόγος. Την εκδήλωση συντόνισε ο τ. Πρόεδρος της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ και νυν Σύμβουλος αυτής κ. Χαράλαμπος Μπερμπερίδης. Έγινε μία σφαιρική θεώρηση των Ρευματικών νοσημάτων. Ο Ιατρός Γεν. Ιατρικής  ανέφερε πως κατευθύνει τον Ρευματοπαθή στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, η εκπρόσωπος των Συλλόγων Ρευματοπαθών κατέγραψε τα γενικά προβλήματα των ασθενών, προτείνοντας και τις ανάλογες λύσεις. Ρευματολόγος μίλησε απλά και κατανοητά για τη διάγνωση και θεραπεία των ρευματικών νοσημάτων. Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 150 άτομα. Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν πολύ μεγάλη, όχι μόνο αριθμητικά αλλά και με τις πολλές ερωτήσεις που υπεβλήθησαν , κάτι που εξέφρασε και το μεγάλο  ενδιαφέρον του κοινού.
Κατεβάστε το πρόγραμμα

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με ομιλίες τους οι κ.κ.:

• Ηλίας Μητρούλης, Ιατρός Γενικής Ιατρικής. Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

• Ελένα Ρέπα, Ταμίας της Ομοσπονδίας μας και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες

• Ανέστης Σπυρίδης, Ρευματολόγος

Στην θέση του προεδρεύοντα, ο  Δρ. Μπερμπερίδης Χαράλαμπος, τ. Δ/ντής Ρευματολογικού Τμήματος 424ΓΣΝΕ Θεσ/νίκης και τ. Πρόεδρος της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας.







 

Χορηγοί

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες Χορηγούς της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκστρατείας 2023

Χορηγοί προηγούμενων ετών